Afsluitactiviteit

Liefste KAJotter(s),

Het einde van het activiteitenjaar is helaas weer in zicht. Maar, niet getreurd: om het jaar goed af te sluiten, hebben we voor jullie nog een spetterende dagactiviteit gepland! Samen gaan we naar het tofste avonturenpark van Limburg: Action Park Kiewit.

We spreken af op zaterdag 1 juli 2023 aan het KAJ lokaal. De leden van JKAJ en KAJ- worden om 8u45 aan het lokaal verwacht. Zij zullen onder toezicht van de leiding met de fiets richting het Action Park vertrekken. De leden van de KAJukkies en KAJmini worden om 9u30 aan het lokaal verwacht. Van daaruit vertrekken ze met de auto’s van de leiding richting het Action Park. De terugkomst aan het KAJ lokaal voor de KAJukkies en KAJmini is voorzien omstreeks 17u30. De leden van JKAJ en KAJ- zullen omstreeks 18u terug op het KAJ lokaal zijn. Dit uur kan altijd afwijken naargelang de duur van de activiteit. We houden jullie doorheen de dag op de hoogte van onze terugkomst via de WhatsAppgroep.

Deelname aan deze spetterende afsluitactiviteit kost je €20. Dit bedrag dient vóór donderdag 15 juni betaald te worden op rekeningnummer BE14 7845 3469 8883 met als vermelding ‘Naam + Afsluitactiviteit’. Indien je betaald hebt, ben je automatisch ingeschreven.

Wat je zeker niet mag vergeten mee te nemen op deze dag:
 – Sportieve kledij + schoenen (die vuil mogen worden)
 – Reserve kledij + schoenen
 – Handdoek
 – Douchegerief
 – Een lunchpakket
 – Een tussendoortje
 – Identiteitskaart
 – Eventueel zonnecrème

Voorts gelden voor deze daguitstap dezelfde regels als bij andere activiteiten. De jongste leden zullen steeds voldoende begeleid worden door de leiding. Wie nog vragen heeft over onze afsluitactiviteit kan altijd terecht bij iemand van de leiding, in de gezamenlijke WhatsAppgroep of op onderstaande nummers:

Heleen Meyers: tel. 0494/88 63 33
Lore Ceyssens: tel.0471/87 69 41

We hopen jullie allemaal talrijk te zien op onze afsluitactiviteit op zaterdag 1 juli. Wij kijken er alvast naar uit!

Groetjes,
De leiding

Praktisch: